Justins real dream girl - kapitel 4

Förra kapitlet

 
Nu var det ganska sent. Det var runt 3 på natten. Antagligen är det inga hoteller som är öppet,plus att det är långt härifrån. Jag hade några huser här i Los Angeles. Jag såg att Neda och hennes vänner var trötta så vi gick till mitt närmaste hus. Jag sa åt dom att alla ni kunde få en egen rum,huset var ganska stort så det var många rummar, men de ville inte de sa att de klarade sig med ett rum för de ville snacka med varandra under natten.
 
Jag hörde hur de skrek i deras rum. De skrattade och skrek. Jag var nyfiken och knackade på deras dörr. Det tysnade till och jag hörde någon säga
- kom in! Jag öppnade dörren och gick in, jag såg att vart enda tjej hade en kudde i sin hand, så jag gissade att de körde kuddkrig.
-Förlåt, stör vi dig?
 sa Neda med ett jätte gulligt röst.
- Nej då! jag tänkte också fråga om jag fick vara med?
- ehm, ja självklart.
Jag sprang och tog en kudde och vi började att kriga. Neda slog Carisma att hon ramlade på mig och nu så ligger hon på min mage,vi stirrar på varann. Våra ögon bara stirrade på varann. Vi låg kvar hon gick inte upp och inte jag heller. Plötsligt så avbryte Neda oss och sa
- hur gick det? förlåt Cawi om jag slog för hårt! Och förlåt Justin!
- Nej det är ingenfara svarade jag. Det spreds ett litet leende på hennes läppar som antagligen betydde " ingenfara".
Den bästa känslan någon sinn jag har haft när hon låg på mig och när vi stirrade på varann. Den var så skönt att jag ville att tiden skulle stanna där, när hon låg på mig.....
___________________________________________________________________________________________________

Carismas perspektiv

jag sitter i rummet med mina vänner. Plötsligt så började Neda ta en kudde och säga
-  vi sitter bara här och snackar varför kör vi inte något? Vad sägs som kuddkrig?
- ja, varför inte? det var länge sedan vi körde något alla tillsammans, svarade Catarina
- sure, svarade jag
- inga problem för mig svarade Jasmina
Ymi nickade som ett " okej". Neda började att slå på mig först och jag sprang och tog tag på en kudde och slå tillbaks. Dom andra hoppade och på med en varsin kudde i sin hand. Vi körde, det var jätte roligt, vi skrek och skrattade. Plötsligt hörde vi någon knacka på dörren. Neda sa " kom in"
 vi såg att det var Justin. Vi blev tysta och satt ner.
- Förlåt, stör vi dig? sa Neda
 med hennes gulliga röst.
- Nej då! jag tänkte också fråga om jag fick vara med? svarde Justin med hans sexiga röst.
- ehm självklart. svarade Neda.
Justin sprang och tog en kudde, sen så började jag och Neda hoppa upp och köra. Samtidigt dom andra med.
Vi körde ett tag, jag stog still eftersom jag var trött. Neda kom bakifrån och slog mig, jag var inte beredd så jag ramlade på Justin. Jag log på honom, han var under mig. Jag skämdes lite men även gillade jag det. Våra blickar möttes. Vi stirrade på varann hela tiden. Han sa inget och nte heller jag. Känslan. Den var skönt. Jag ville inte gå upp. Jag ville ligga kvar. Hela tiden.
- hur gick det? förlåt cawi om jag slog för hårt, och förlåt Justin! avbröt Neda den sköna stunden.
 Jag gick upp.
- ingenfara svarade Justin.
Jag nickade som " ingenfara".
Efter de var det sent. Justin sa hejdå och godnatt sen så gick han.
 

***
 
Ljuset trängde in sig. Jag öppnade ögonen och tog fram min mobil. Jag såg att klockan var 11. Jag väckte de andra tjejerna. Vi tog på oss. När alla var klara så gick vi ner till köket. Neda skulle fixa frukost till alla oss plus Justin. Hon var ju hans assistent så det var hennes jobb att fixa till han frukost. Samtidigt fixade hon även till oss. Scooter gick ner, han hälsade och vi hälsade tillbacks. Neda frågade var.
- Hej! var är Justin? är han vaken? frågade Neda Scooter
- Nej! han sover fortfarnade,kan inte du gå och väcka honom? sa Scooter
Jag svarade snabbt att jag kunde, Scooter tackade. Jag gick upp för trampan till höger. Där stod det en stor dörr. Jag knackade försiktigt, men jag fick inget svar. Jag öppnade dörren sakta och såg att Justin la i sängen och sov. Han var så söt och sexigt även när han sov.
Jag satt bredvid honom och stirrade hela tiden på honom. Jag kunde inte lämna min blick ifrån honom. Jag vet varför, jag är kär i honom. Jag satt där en stund, jag tänkte väcka honom men han såg trött ut. Jag kysste hans kind försiktigt efter hans mun, jag stannade vid hans mun ett par sekunder. Vidare gick jag till hans öra och sa " Justin du måste vakna nu, Scooter och dom andra väntar på dig". När plötsligt såg jag ett litet leende på hans läppar. Ett litet leende spreds på mina läppar också. Antagligen tror jag att han inte hörde det, så jag böjde mig ner igen och viskade på hans öra en gång till " Justin du måste vakna nu, Scooter och dom andra väntar på dig där nere". Plötsligt kysste Justin mina läppar försiktigt, jag vände mig snabbt om och såg att han var vaken. Nu såg jag jätte nära hans hasselnöts bruna ögon. Dom var vackra. Vi båda fick ett leende på läpparna. När han såg rakt in i mina ögon blev jag lite blyg. Han satt sig upp och kysste mig ännu en gång på mina läppar i ett par sekunder. Jag blev glad. Men jag viste inte om jag hade gjort rätt att stanna kvar och låta hans läppar mötta mina. Mina tankar far runt i mitt huvud. Mina tankar avbröt när Neda roppade på mig där nere.  Jag hoppade upp direkt.
- J-Justin jag måste gå ner nu .sa jag åt Justin som tittade på mig halv naken. Antagligen hade han bara kalsonger på sig.
- okej, vi ses sen sa han med ett riktigt riktigt sexigt röst.
 
Jag gick ner för trapporna, och kom ner till köket.
- Väckte du Justin? frågade Neda mig.
- ehm, ja han är vaken nu. svarade jag
 
jag sitter i bordet och äter mina mackor som Neda hade fixat åt mig, alla hade redan ätit förutom mig och Justin.
Jag sitter i köket alldeles ensam, när jag hörde ett par steg närmare mig, jag vände mig och såg Justin. Han gav mig ett sexigt leende. Mina tankar far runt i mitt huvud igen. Jag viste inte vad jag skulle göra så jag bestämde mig att gå därifrån.
 
Justins perspektiv

Jag log i min säng,jag sov inte jag bara log där. När jag hörde ett bar fotsteg kom in i mitt rum. Jag tittade försiktigt vem det var. Det var Carisma. Jag lossades att sova. Jag kände hur hon satt ner i min säg och hur hon bara stirrade på mig. Hon stirrade ganska länge på mig.Efter en liten stund kände jag  hur ett par läppar möttes min kind efter min mun. Mina och hennes läppar möttes i ett par sekunder. Efter de viskade hon i mitt öra att jag skulle vakna. Jag kunde inte holla mig så jag skrattadde lite. Hon viskade i mitt öra en gång till att jag skulle vakna. Jag gick upp och kysste henne försiktigt hennes läppar. Hon vände sig om och såg rakt in i mina ögon. Vi båda fick ett leende på läpparna. jag kysste henne igen hennes läppar ett par sekunder. Plötsligt hörde jag Neda roppa på henne. Hon förstörde känslan, den bästa känslan. Jag blev arg på Neda men ändå inte. Jag är kär, jag är kär i 2 tjejer. Det låter konstigt men jag är det.
- J-Justin jag måste gå ner nu, sa hon till mig
- okej, vi ses sen sa jag tillbacka.
 
När hon hade gått så gick jag in till mitt bad rum. jag tittade på mig själv i speglen. Jag såg att jag hade fått märke på min kind, hennes läppstift var det. Jag skrattade åt mig själv. Jag tvättade bort det och tog en dusch.
När jag var klar så gick jag ner till köket, jag så henne där, jag tänkte säga " hej" men hon gick. När jag hade ätit klart så gick jag till Scooters rum och frågade vad vi skulle göra idag.
- Scooter, ska vi göra något idag?
- Jag vet inte, antagligen inte. Men om du vill göra något kan du göra det.
jag nickade och fick ut från hans rum. Jag gick till tjejernas rum, jag knackade och Neda öppnade.
- Hej! jag ville bara undra om ni ville göra något idag?
- jag vet inte, vi planerar också om vad vi ska göra.
- jasså? eller ska vi allihoppa göra något tillsammans?
Dom nickade, jag gick in jag såg Carisma. Jag satt mig ner bredvid henne, men hon flyttade sog snabbt. Det var som om hon vill undvika mig, men varför?. Vi kom på att vi skulle ta en sväng i stan.
 
- åå denna tröjan  var jätte fin skrek Jasmina åt Carisma som ignonerade det. Jag gick till män avdelningen, Neda följde efter hon skulle hjälpa mig att välja kläder. Plötsligt snubblade Neda och jag han ta tag i henne. En tjej som stod bredvid oss skrattade. Hon var snygg men det var ingen tjej i min smak. Hon hade också många vakter med sig. Hon kom närmare  mig och sa
- Hej bieber. är hon en Belieber? i så fall får hon inte gå in hit. Den är bara för VIP.Antagligen var hon också känd då.
- Hej, ehm vem är du? frågade jag henne. Ett leende spreds på hennes sexiga läppar.
- Kelly jag tror inte efternamnet är viktigt eller hur? och vem är hon dära söta tjejen bredvid dig?  sa hon med en kaxigt röst.
- Jag är Justins assistent sa Neda
- öh, Bitch! frågade jag dig eller? och vem har sagt till dig att du får svara? sa Kelly. Jag blev arg och sa
- jag har sagt det, har det problem? om det har det tycker jag att vi inte ska snacka. Hon tittade bitchig på mig.
Personalen kom springande fram till oss och sa
- förlåt Jusin Bieber, hon är Kelly en av Kanadas miljonärer.
- jasså? svarade jag
- bra att du vet det Bieber sa Kelly
jag ignonerade henne.
- ehh.. tänker du verkligen gå med en sån där tjej? varför inte byta till en bättre tjej som mig? sa Kelly
- ja, det ska jag verkligen, jag tycker att hon är bättre än dig hundra gånger. sa jag åt Kelly. Jag tog tag om Nedas hans och kysste henne på munnen framför Kelly....
__________________________________________________________________________________________________
kommentera <3
 
 
 
 
 

Kommentarer
maria säger:

omg! den är jätte spännande när kommer nästa kapitel??

Svar: Tack! nästa kapitel kanske kommer idag eller imorgon!
cicci

2013-06-14 | 11:39:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback