justindrewnovell

 
Ett länkbyte med http://justindrewnovell.devote.se/, en jätte bra novell. Min kompis skriver den, Jasmina. _Hennes novell heter Everything can happend when you are friend with Chaz and Ryan. Hon har nyss börjat på den,så hon är på kapitel 1. Men läs den du kommer inte att ångra dig<3 Hon skriver om sig själv och hennes bästis Leila. :)

kapitel 5 - Water Fight!

 
Förra kapitlet

"haha..vad tycker du om tjejerna? och du berätta fan inte att du var med Carisma!" " jag viste inte ens vad hon hette sen så tyckte jag inte att det var något som jag behövde berätta." "mm..Vad tycker du om dom då?" " jo,dom var as snygga. Specielt hon med brunt hår." "hahahhaaaa....jag med jag tycker att dom två är jätte snygga." " Inget är bra med denna skolan förutom dom två tjejerna... Eller vänta det var inte bara dom två här i skolan. Vem är dom dära två?" Jag vände mig om och såg Miley och Carly. Jag suckade. " man! varför suckar du?" " dom är Miley och Carly skolans populäraste tjejer." " Wow." kom det ut från han. " var är Neda och Carisma?" frågade jag honom som fortfarande hade blicken på Miley och Carly. " jag vet inte hon med brun hår drog den andra tjejen någon stans".. Jag såg att Neda och Carisma kom. När Miley såg att Carisma och Neda kom så kom dom också. Vad ville dom nu?. " Jaså! Skolans töntigaste tjejer är här också" sa Miley. " vadå töntigaste tjejer? har ni sett er själva?" Bråk jämt. Varför ska Carly och Miley alltid skapa bråk? Jag och Jaden tittade på dom.
____________________________________________________________________________________________
 Justins perspektiv

" Asså Justin! hur kan du och din kompis.." hon vände sig om och såg Jaden hon blinkade åt honom. " vara med dom här" fortsätte hon. " För att dom är mycket bättre än er" sa jag tillbaks och tog tag om Nedas hand och gick. Carisma och Jaden kom efter. " Justin släpp mig.". Jag släppte henne. " om en månad är det sommarlov" sa jag för att btyta tystnaden. *Ingen sa något alla bara tittade på mig.  Chaz och Ryan kom. " hey! det är vatten krig hos mig på Fredag,kommer ni?" frågade han oss. Carisma tittade på Neda och dom nickade. " hey! Jaden! det var länge sedan! eller kom du på festen?". " hey,japp". Tystnaden uppstod igen. "ska vi spela basket?" frågade jag. Carisma nickade,och om Carisma gjorde de så tror jag säkert att Neda också ville.Alla gick med om det. Chaz sprang och hämtade en basket boll. Vi delade upp lagen. " ej jag vill inte vara med och sitter och tittar på er" " ok" sa alla i kör förutom jag. Jag ville att hon skulle spela. Jag och Ryan och Chaz var tillsammans Carisma var med Jaden. Vi spelade ett tag ungefär en halv timma kanske? mitt lag fick 24 mål och Jadens lag fick 20. Jaden var ganska bra på basket. Carisma med. Jag tittade snabbt på Neda som satt där med hörlurar på öronen och mimade fram något. Det blev varmt och jag och Jaden tog av oss våra tröjor. När vi gjorde det vände jag mig om mot Neda som tittade på mig och Jaden med öppen mun. Det var inte bara hon som tittade med öppen mun. Det var tjejer som var bakom henne som ockå hade öppen mun. Jag och Jaden tittade på varann och brast ut i skratt.Vi fortsatte att spela 1 halv timma till sen så slutade vi. Jag kände hur blickarna fortfarande var på mig. Men den blicken jag bara bryr mig om är Nedas blick.När vi var klara sprang Carisma till Neda och dom gick någonstans. Vi killar följde efter i smyg. Dom gick till deras bil. " omg! såg du Jaden och Justins kropp eller? eller jag menar deras magmuskler!" Jag och Jaden tittade på varnn och började flina lite. " mm..." sa Neda. " hur sexiga som helst eller hur? du har ju sett Justins muskler mer än mig,eftersom du hade ju sex med honom i lördags". " schh....tänk om någon hörde det? jag vet inte ens varför jag hade just sex med honom". Jag kände hur härligt stunden var med henne.Mina kinder blev rödda. " MAN! du sa aldrig till oss att du hade sex med henne" sa Ryan till oss. Jag kände hur Jadens blick brände mot min hud. Hans blick var läskigt.Jag svarade inte utan fortsatte att höra vad tjejerna säger.Men dom hade redan slutat att prata. 
 
Nedas perspektiv

Efter vår lila prat med Carisma gick vi in till lektionen. Jag och hon hade samma lektion.Matte. Jag hatar matte emn jag kämpar ändå. Vi gick in till klass rummet och satt oss på våra vanliga platser.Jag kan fortfarane inte fatta att jag umgås med Justin Bieber. Helt crazy.Men fortfarande är det något som irriterar mig. Miley och Carly. Varje gång vi träffas ska det alltid börja med bråk. Justin och Jaden kom in. Jaden är bara för snygg. Skit snygg.Dom satt sig med oss.Då jag såg att Miley och Carly tittade på oss. Problem again. Jag är glad att jag umgås med såna kända människor.Men är det verkligen bra? I denna skolan måste man kaxa sig för att inte bli mobbad.Varför de? men jag gillar denna skolan. På något sätt gillar jag det kanske för att jag är en badgirl :).
Läraren har kommit in och det är klart häxan Bianca. " slå upp sidan 269 och jobba i era matte böcker" Jobba Jobba hela tiden. Vafan kan vi inte göra något annat eller. Jag slog upp sidan som häxan sa och började jobba ett tag. Carisma sparakade lätt i mina fötter och jag tittade på henne när hon pekade på Justin som hade somnat under lektionen.Hahha..han var sött faktiskt.Han såg precis som förra gången när jag var med honom och han låg och sov. Jaden tog en penna och petade lite på hans kind. Men han kände inget." vilken söt gubbe" viskade Carisma.Jag hörde henne. " mm...vist gillar du biebs?" viskade jag tillbaks. Ett leende spreds på hennes läppar. Jaden petade fortfarande på honom.Men inget hände. Jag gick till diskbänken och fyllde halva glassen med vatten.Kallt vatten. Jag hälde lite sakta på honom och han hoppade upp och skrek " Wtf! what was that?" Vi alla brast ut i skratt. " Nu får det vara nog med skratt! sätt er och jobba annars blir ni skickad till rektorn!!" sa häxan igen. Bianca. Vi alla satt ner och Justin stirrade på alla oss med en mördar blick. " ni ska få se sen" viskade han fram. Jaden lotsades att vara rädd.Åh va han var söt. Ring klockan ringde och vi gick ut. Alla sprang ut till skolgården. Till basketsplanen. Justin kom springade mot oss.Han sprang bredvid basketsplanens kran. Det fanns en här.Så när man spelar basket,och man blir törstig kan man dricka. Någon hade glömt några vatten flaskor här, Justin tog tag på en och fyllde den med vatten.Fan! nu viste jag att vatten kriget skulle börja.Han jagade oss och vatten kriget startade.Fuck.Jag snubblade och ramlade. Det gjorde Justin med. Han hade ramlat på mig. Så han låg nu över mig. Jag kände hur mitt hjärta började bulta hårdare och snabbar. Jag blev alldeles rödd om kinderna. " Babe,varför bultar dun hjärta så snabbt? börjar du gilla mig eller?" sa Justin til mig.
____________________________________________________________________________________________
Jag vet att denna kapitlen var tråkigt och väldigt kort. JAg har inte hunnit skriva eftersom jag har varit ute jämt. Men jag lovar om 10 kommenterar igen blir det en super lång kapitel! I promise :)

justinsmexybieber

 
Hellooo!! jag gör nu ett länkbyte med http://justinsmexybieber.blogg.se/.
En jätte bra novell.Hon är på kapitel 54! Jag hittade inte hennes handling men besök hennes blogg och läs första kapitel den är jätte bra. Kram<3
BESÖK DEN!! :)

Biebertimez

 
Jag gör ett länkbyte med http://biebertimez.blogg.se/.  En jätte bra novell. Jag älskar den. Hon är på kapitel 3.
Hon hade igen handling.Men läs förtsa kapitlet i hennes blogg. Hon skriver jätte bra och hennes novell är bara bäst :)
 

kapitel 4 - Jaden Smith

Förra kapitlet

Han kysste mig och det blev till hångel. Jag puttade på honom hårt att jag ny låg över honom.....................................
______________________________________________________________________________________________
 
Justins perspektiv

Jag öppnade dörren och såg att hon satt på golvett och stirrade på min nakna kropp. Jag viste att hon gillade det. Vilken tjej faller inte för mig?
Plötsligt frågade hon mig om jag ville vara med henne inatt. Jag nickade och hon gick till sängen och stryckte över hennes hår vilket gjorde att hon blev änu snyggare. Jag gick upp till sängen och hon kom kruypande och drog i mig så att jag nu log över henne. Jag kysste henne i läppare vilket gjorde att det blev till hångel. Hon var tuff och puttade på´mig hårt att hon nu log över mig. Hon kysste min nakna kropp. Hon ville spela tuff det gjorde jag också så jag puttade på henne så att jag log över henne. " Vill du? är du säkert?" frågade jag henne och hon nickade. Jag masserade hennes mage och tog av henne klänning så hon nu log bara i underkläder. Jag masserade med ena handen på hennes bröst och den andra handen på hennes kind.Det gjorde att hon stönade. Jag gillade det.
Efter de knäppte jag upp hennes BH och hennes trosaoch jag tryckte försiktigt in den....
 
Nedas perspektiv

Jag vaknade för att ljuset hade trängt i sig genom fönstren. Jag tittade runt och såg att jag inte låg själv i sängen. Personen jag la med i sängen hade vänt sitt huvud mot andra. Det gjorde att jag inte kan se hans ansikte. Jag tittade under täcket och märkte att jag låg naken samma med killen som låg bredvid mig. Vad har jag gjort igentligen? jag kommer inte ihåg något från igår. Från festen. Jag kommer bara ihåg att jag dansade med Carisma i dansgolvet, och några killar kom mot oss och dansade med oss. Jag hade druckit för mycket så en kille tog tag om mig och la mig i en soffa och han la över mig,jag ville och skrek. En annan kille kom och räddade mig. Dom bråkade lite. Och killen som låg över mig låg nu medvetlös i golvet. Den andra killen bärde upp mig till ett rum.När jag låg i hans famn kände jag mig trygg.Jätte trygg. Efter de blev allt mörkt i mitt huvud. Antagligen för att jag har sovit. Men vem kan killen vara.Vänta...jag låg i sängen och vaknade,jag försökte gå till toan som låg irummet. När jag hade kommit fram till toan så öppnades dörren och jag ramlade ner för golvet. En kille kom ut ur toan med en handuk runt sin midja. Jag stirrade bara på hans kropp, den var hur snygg som helst. Efter de tittade jag på hans ansikte. OMG!!!!!!!!!!!!!! OMGG!!! det var Justin Bieber. Har jag legat med honom!  Nej det kan inte vara sant. Killen som låg bredvid sig vände sig om så att hans ansikte nu låg på min sida. Jag kunde se hans ansikte. Det var Justin Bieber. Jag har legat med världkända killen. Jag viste inte att han var en sån badboy?. Han var snygg,söt. Han sovde ganska söt.
Han skrattade ibland. Han mimar fram några ord. Men jag kunde inte riktig höra vad hans sa.
"så gullig" viskade jag fram. Och änu ett skratt kom från hans mun. Det var som om han kunde höra mig även när hon låg och sov så söt. Jag tog upp min mobil som låg i golvet. Jag tittade på klockan som visade 6:00. Wow vad tidigt jag vaknade idag jag brukade alltid vakna vid tolv till ett. Jag kände att jag fortfarande var trött. Jag la ner mig bredvid honom. Tät intil honom. Och tittade på honom. Jag gav honom en mjuk kyss på hans mun. Vad gör jag? Men ärligt talat jag gillar faktiskt hur han ser ut och. Oh shit. Behöver jag verkligen snacka om hans kropp? Den var redan perfekt.För perfekt. Hur många tjejer har han igentligen lockat? men han har lyckats med mig igallafall.Fuck.Han hade vaknat och nu så tittar han på mig.Det blev väldigt tyst.Pinsamt.Jag vände mig om för att han inte skulle se att jag skäms.Han kramade om min midja.Jag ville att han skulle lägga kvar sin hand som han hade runt min midja.Men det kom ut från mitt mun " släpp mig" "jag vet att du gillar det,skäms inte för mig baby" när han sa baby till mig kände jag hur jag började gilla honom mer. Nej,Neda du gillar inte justin det gör du inte.Jag försökte sova så att det inte blev pinsamare.
 
Carismas perspektiv

Jag vaknade för att jag hörde vatten som rann. Det var från toan. Jag tittade mig runt och såg att jag la i sängen fast med klänningen på. Ingen var här. Jag gissar att personen just nu duschar. Jag klev ner för sängen tog på mig mina klackor och stog upp. När jag stog upp kände jag fortfarande att alkoholen var kvar. Jag öppnade dörren och vill gå ut. När jag precis pillade handtagen så öppnades toalett dörren och en snygg kille kom ut. WOW. Han hade magmuskler. Riktigt snygg var han men han förlorade fortfarande Justin 1 procent. Han var brun. Han likande Jaden Smith. Men eftersom jag fortfarande var full så kunde jag inte se vem det var. " Du är fortfarande full. Ska du inte villa?" " nej tack." Jag måste gå nu sa jag " som du vill. Jag är J.........." hörde jag bara när jag föll ner på golvet och allt blev svart. Jag vaknade och såg att jag låg i min säng. Jag var hemma. Vad hade hänt? Vem var killen. Han sa något. Men jag kunde inte se vem det var. Jag gick ut och såg Neda sitta i vardags rummet med en kille. Jag tittade närmar. Justin Bieber. WTF?  Sitter Neda i soffan med Justin?. Jag gick närmare och Justin tittade bak. " Neda jag måste nog gå nu,vi ses imorgon" " Sure" sa neda till Justin. När han gick förbi mig kramade han mig. " Hej! Vi ses imorgon" sen så gick han. Hans kram var fantastiskt. Jag gick till soffan och satt mig bredvid henne. " så tänker du berätta för mig om varför Justin e här eller?" " haha.. Jag log med honom i går." svrade hon. Där gjorde det ont. Men jag blev inte ledsen eller arg. Hon var ju min bästis. jag fick  bara fram " WTF?!?!" " vad?" svarade hon som om det vore vanligt.Det blev tyst. Jag gick ner till köket och hämtade en chips påse. " vill du ha?" "haha.. klart" Vi satt nu framför tv och tittade på filmer. Jag blev lite avensjuk när han sa att hon har legat med Justin igår. Men skitsamma. Jag mötte igalafall en snygg kille. Synd att jag inte viste vem det var. " förresten Neda. Vem var det som körde hem mig?" " jag och Justin." " aha" så det var inte han......
 
***
 
Vad ska jag ha på mig idag? Det är måndag idag och jag ska gå till skolan. Jag gick in till min WIC och hittade en klänning som jag kände att jag ska ha idag. Jag sminkade mig lätt med mascara. Jag gick ner för trappan och såg att Neda redan var klar och fixade bara lite gran med sitt hår framför den stora speglen. Hon hade på sig en blå kjol och en vit linne. Jag gillar hennes outfits. Neda och jag har nästan samma smak på allt. Vi gillade samma klädersmak,killsmak och mycket mer.
Idag var det jag som körde till skolan. När vi var framme iskolan hade vi bara 10 minuter på oss att gå till lektionen. Vi skyndade oss. När vi såg att Justin och en ny kille som hade en luva på sig springade in i skolans stora grind. Tjejer jagade dom och paparazzi var över allt. Skolans grind stängde. Vi fortsatte att gå in till vår lektion. Vi hade nämligen SO. Vi satt oss vid en bänk som var med 4 platser. Den var tom. Läraren kom in och sa att vi har en ny elev här i klassen. Han är Justins kompis. Antagligen är han också jätte känd då. Justin kom in och satt framför oss. " Hej" "hej" svarade jag tillbaks. Men Neda bara ignornerade det och ittade fram mot tavlan. När jag tittade fram insåg jag att den nya killen hade kommit in. Det var Jaden Smith. Nedas idol. Han har hon alltid viljat träffat. Hon satt där nu med öppen mun. Vilket gjorde att jag skrattade. Hennes blick var fortfarande fast vid honom. " hej! jag heter Jaden Smith och jag tror redan att alla vet det. Jag är Justins kompis" presenterade han sig själv vilket gjorde att halva klassen blev lockade. Han var snygg. verkligen snygg. Men jag gillade Justin mer. Hon kom närmare oss och satt bredvid Justin. Då vi alla fyra satt tillsammans. Neda hade fortfarande munnen öppen och jag slog till henne.Justin började skratta. "haha... vist är Jaden snygg?" frågade hanNeda. Neda slog till honom hårt. Han var stark. " hej jag är Jaden, vad heter ni?" frågade han oss. " jag är Carisma och min kompis Neda" " vilka fina namn ni har. Ni är vackra." sa han tillbaks. Vilket gjorde Neda rödd i kinderna,man såg att hon gillade det. Jag själv blev rödd i ansikten." Tack!" sa jag och Neda sammtidigt och vi brast ut i skratt. " hey! var det inte du som var med mig i fredags?" frågade Jaden mig. Va? vad är det han snackar om? vadå om det var jag som va med honom i fredags? Jag var ju på en fest hos Justin. Han var inte ens där.Jag tänkte lite...Oh shit. Tänk om det var han som jag såg? han som steg ut från badrummet? Jaden var ju brun så det kan ju vara honom. " Carisma?? varför berätttade du inte till mig?" sa Neda till mig med en retig röst,fast jag viste att hon var avensjuk. " eh,jag vet inte" svarde jag. " jo det var väl du som hade uppsat hår och en svart klänning på dig?" OMG! det kan inte vara sant. " ja" svarde jag eller jag viskade nästan men han hörde det. " men varför var jag i ditt rum?, och när kom du?,du var inte ifesten när jag var där." frågade jag honom. " haha..ta det lugnt! jag kom lite senare typ vid...äsch skitsamma jag kommer inte ihåg vilken tid det var. Jag såg att du var riktig full och en kille låg över dig. Han kysste dig. Efter de försökte han att klä av dig. Ni var nämligen i ett rum. Han hade säkert bärit upp dig. Jag såg att du låg där medvetlös. Så..ah du vet." Va? försökte han spela "Gentleman"?. " ehm..tack!" viskade jag fram. Jag skämdes. Ring klockan ringde och det var rast. Neda tog tag om min hand och drog mig ut. " Cawi!! du berättade aldrig att du var med Jaden?!?!" " jag viste inte ens att det var han! jag var ju full" där lugnade ner hon sig.
 
Justins perspektiv

"haha..vad tycker du om tjejerna? och du berätta fan inte att du var med Carisma!" " jag viste inte ens vad hon hette sen så tyckte jag inte att det var något som jag behövde berätta." "mm..Vad tycker du om dom då?" " jo,dom var as snygga. Specielt hon med brunt hår." "hahahhaaaa....jag med jag tycker att dom två är jätte snygga." " Inget är bra med denna skolan förutom dom två tjejerna... Eller vänta det var inte bara dom två här i skolan. Vem är dom dära två?" Jag vände mig om och såg Miley och Carly. Jag suckade. " man! varför suckar du?" " dom är Miley och Carly skolans populäraste tjejer." " Wow." kom det ut från han. " var är Neda och Carisma?" frågade jag honom som fortfarande hade blicken på Miley och Carly. " jag vet inte hon med brun hår drog den andra tjejen någon stans".. Jag såg att Neda och Carisma kom. När Miley såg att Carisma och Neda kom så kom dom också. Vad ville dom nu?. " Jaså! Skolans töntigaste tjejer är här också" sa Miley. " vadå töntigaste tjejer? har ni sett er själva?" Bråk jämt. Varför ska Carly och Miley alltid skapa bråk? Jag och Jaden tittade på dom.
____________________________________________________________________________________________
Vad tyckte ni om kapitlet? Jaden har kommit. Och Miley och Carly bråkar med Neda och Carisma. Vad tror ni kommer att hända? 7 kommentarer för nästa kapitel<3  :)
 
 
 

Kapitel 3 - The Party

Förra kapitlet
 
Jag gick in i klassrummet och såg att det var en ledig plats bredvid Neda. Jag gick dit och satt mig. Jag såg att hon holde för sin arm,det var en blåmärke där. " Förlåt" viskade. Jag skrivde på en papper " Ajabaja på dig Justin,varför skadade du Neda? ajabaja" Hon började skratta och allas blickar var på oss. Ringkloackan ringde och det var rast. Neda gick ut och jag följde efter henne. Hon gick till sitt skåp och jag tog chansen medans ingen var där kramade jag henne. " vafan gör du" sa hon till mig " jag ville bara krama dig".......
______________________________________________________________________________________________
 
Nedas perspektiv

" Vafan gör du" sa jag till justin när han kramade mig. " jag ville bara kram dig". Jag blev rödd om kinderna. Det var en skön känsla när han kramade om mig,men jag puttade bort honom och gick därifrån. Jag kände hur han sprang efter mig,jag sprang också,jag sprang de snabbaste jag kan. Men han var snabbare och tog i min arm. " vad vill du mig? kan du inte bara låta mig vara?" svarade jag med en allvarlig röst. " Jag tänkte bara fråga dig om 2 dagar allso lördag är det en stor fest hos Ryan min kompis,jag undrade om du ville komma.What The Fuck? Frågade just den världskända personen mig? om jag ville gå på fest hoss han? Eller jag menar hans kompis. Precis när jag skulle säg nej så kom två tjejer mot oss. Det var Miley och Carly. " är hon bjuden men inte vi Justin?" sa Miley med en äcklig röst. " ja,eller hur?" sa Carly. " Jo vist! bara ni två slunta bete er som små ungar!" sa Justin till dom. " Så förresten Neda,kommer du?" frågade Justin mig. Jag viste inte vad jag skulle säga,men när jag såg att Carly och Miley stog med öppen mun där efter att Justin sa sådär till dom så svarade jag " ja självklart,om Carisma också får komma" sa jag. " japp,jag tänkte just ändå säga att bjud gärna med Carisma" ett litet leende spreds på min läppar.
Jag vände mig om och skulle gå när jag såg att Miley gjorde ett min till mig som betydde " du ska få se". Jag brydde mig inte så mycket om det utan fortsätte att gå. Jag hörde ett " pling-pling" i min fick som lät. Det var min mobil. Jag tog upp den och såg att jag hade fått 1 sms. Jag öppnade den och såg ett okänt nummer. Det stog " Spara mitt nummer! fick ditt nummer från Carisma. Plus du är snygg i den dära tröjan. :) " jag skrattade  lätt för mig själv." ok :)" svarde jag tillbaks. Varför ens svarade jag ens så där? ok,han är verkligen JÄTTE snygg om jag ska erkänna. Men han är inte killen jag vill ha. Jag kan kanske kan ha sex med honom 1 gång. Men bara för skojskull.Om jag ska erkänna för mig själv är jag och Carisma riktiga badgirls. Sen när vi flyttade hit så har vi inte gjort något bad än. 
 
***
 
Skol dagen är nu slut.Jag ringde Carisma och frågade var hon var." Hej! var e du någonstans?" " Jo,här vid pakeringen,här var vi har pakerat våran bil kom hit." "ok". jag gick mot utgången och såg Justin med sina vänner vid hans bil. WoW! han är verkligen rik! kolla in hans bil. Jag smygde försiktigt förbi för att han inte ska se mig. "  NEDA!" hörde jag någon roppa  mig. Jag vände mig om och såg Justin sprinagde mot mig. " Vill du att vi kommer och hämtar er på lördagen?" " Nej,det behövs inte.Vi klara oss dit. Kan du inte sms mig var addressen är? Nu när du ändå har mitt nummer?" sa jag till honom. " klart jag kan.Jag kan sms dig varje dag om du vill" '2 eh..Nej tack!"... Jag fortsätte att gå. Jag såg Carisma stå vid vår bill." Äntligen.var har du varit? det var 40 minuter sen vi snackade i mobilen." " jag snackade med någon". Jag hoppade in i bilen och såg att hon himmlade med ögonen och hoppade in i bilen. När jag hållde på att köra så frågade hon " Med vem snackade du med?" " med Justin Bieber" svarade jag. " vadå???" den här gången tittade hon på mig så att jag nästan blir rädd. " vad? han bjöd mig på en fest,du med" " Bjöd han dig på en fest? när? hur? och Var?" " ta det lugnt! det är väl inte första gången någon bjuder dig på en fest!" " nä det är det inte,men det är Justin Bieber som bjuder." Jag himmlade med ögonen och tittade på henne medans jag körde. Hon var jätte glad. Jag slår vad om att hon har börjat gillat honom. " förresten vi ska på festen på lördag,denna lördag.".Hon svarde mig inte utan bara nickade. Jag hörde hur hon skrattade för sig själv. När vi var framme så gick vi in i huset. Idag lagade vi ingen mat,för ingen av oss hade lust att äta så vi skippade det. Jag gick in i mitt rum,öppnade min WIC och letade fram ett par mjukis och en vit linne. Nu låg jag i sängen,kl var bara 17:00. Jag viste inte vad jag skulle göra. Jag tog upp min mobil och loggade in i Facebook. Ingen ny nyhet. Jag loggade ut och loggade in i Instagram. Jag laddadet upp en ny bild på mig och mina 3 bästisar. Jag hade inte bara Carisma som bästis. Jag hade också Cicci och Ymi. Men dom bor inte här i Startford. Vi umgås inte lika mycket sen när vi slutade 8:an. Bara jag och Carisma hade det. Men ibland så ringde vi varann. Jag brukade ringa till Cicci. Vi snackade alltid i 1 till 2 timmar med varnn. Ymi ringde jag inte så ofta. Efter 5 minuter fick jag en likes på bilden från Justinbieber. Va? justinbieber? Jag tryckte på mina följare och såg att jag hade fått en ny följare det var Justin. Jag blev faktiskt glad. Jag fick ett sms det var från Justin. Jag öppnade den och såg " Hej" vad gör du?" jag ignornerade det. Jag tittade på klockan. Jag var trött och sovde en liten stund.
 
" knock.knock" hörde jag någon knacka på dörren. Jag öppnade ögonen och tittade på klockan som redan visade 23:5 " kom in" sa jag. Carisma kom in med massa olika klänningar. " Neda hjälp mig! vilken klänning ska jag ha på mig inför festen?" " hm.. jag tycker att du ska ha på dig den dära svarta klänningen." "Sure" Vilken klänning ska du ha på dig?" " jag vet inte" " vadå du vet inte,kom jag hjälper dig". Sa hon. Jag nickade och hon gick mot min WIC. " Denna vore perfekt!" " ok,för din skull,jag har aldrig haft på mig den sen jag köpte" " då är det bestämt! Du har denna svarta klänningen och jag min svarta!" sen så gick hon mot dörren för att gå ut. " vänta" hon vände sig bak och tittade på mig " mm..?" " du gillar Justin eller hur" Hon svarade inte hon leede bara. Hon blev rosa i kinderna. Hon skämdes. Sen så gick hon och stängde dörren.
 
( Nu är det Fredag kl. 20.00 ) 
 
Snart ska jag gå till Festen den började kl 21:30. Jag sms Justin och frågade vad adressen var. Efter de gick jag in i min WIC och tog fram kläningen jag skulle ha på mig. Ska jag verkligen ha på mig denna klänningen? är den inte för överdrivit? men den var ju sjukt snygg klänning. Jag valde att jag skulle ha på mig den. Jag gick in i min toa och tog på mig klänningen. Den passade mig perfekt. Jag sminkade mig och fixade mitt hår. När jag var klar tyckte jag själv att jag var jätte snygg när jag speglade mig.Jag tittade på klockan som redan visade 21:02. Wow vad tiden går. Jag tog på mig mina klackskor och gick ner för trappan. Jag såg redan att Carisma redan hade på sig sin klänning och redan var redo att åka till festen. " är du klar Cawi?" när hon vände sig om så sa båda två samtifigt " WOW" " du är så snygg idag Neda" sa hon till mig. " Tack,du med!" " ska vi gå?" frågade hon. Jag nickade och vi gick mot bilen. Vi närmade ett hus. Musiken var jätte högt. Vi gick in i huset och såg massa med personer dansade. Jag gillar festen. Jag och Carisma gick djupare in. OMG!! jag såg Justin. Han stog i ett hörn och snackade med sina kompisar. Han var jätte Snygg idag! Han ska jag få idag.
 
Justins perspektiv
 
Festen hade börjat. Jag och Ryan och klar Chaz stog vid ett hörn och snackade. Jag tittade jämt på klockan och undrar när kommer Neda och Carisma? jag skulle vilja se hur dom två tjejerna ser ut på en fest. Fuck. Miley och Carly är här. " Hej, Justin.....vill du ha mig idag?" frågade Miley mig medans Carly gick vidare till Ryan. Dom båda är snygga idag. Eller jag menar alltid. Fast inte den smaken jag gillar. Miley var väldigt full och hängde på mig. " Juuusstiiin.. varför svarar du mig inte? vill du ha mig? jag vill bara ha dig idag.........." "rhm.. inte idag" sa jag med den sötaste rösten jag hade så att hon inte skulle bli arg.
Miley hade på sig en svart top och en svart kort kjol som gjorde att hon blir sexigare
Carly däremot hade hon på sig en svart leggins och en svart top sen så en loepard kofta över. Hon var också jätte sexig i den.
Dom båda var så sexig idag,jag ville ligga med Miley idag. Men det var inte hon jag längtade efter. Jag vill ha Neda eller Carisma idag. Mest Neda hon som var så snygg. Jag tittade engång till på klockan och suckade. Jag tittade lite runt och såg Neda och Carisma stå på dans golvet och dansade. Runt dom hade redan några killar komit. Neda var hur snygg som helst eller sexig. WOW! jag har aldrig sett henne så sexig. Carisma också. Fan! va dom var sexig idag. Neda,Neda är mitt mål idag. Hon ska jag ligga med idag.
Dom båda hade svarta klänningar. Nedas klänning var vacker och sexig. Jag kan säga till mig själv hur många gånger som helst hur snygg hon var. Jag såg att hon var väldig full,jätte full. En kille kom och drog henne till soffan. Han låg nu över henne. Jag hörde hur han skrek och försökte putta bort honom. Jah gick fram till killen och slog till honom att han nu låg medvetlös i golvet.Jag bärde upp henne till mitt rum där jag brukade sova. Jag la henne i min säng och tittade en stund på henne. SHIT. Hur kan det finnas en sån tjej som är så snygg?
Jag lät henne ligga där en stund medans jag går och tar en dusch.
 
Nedas perspektiv

Jag vaknade och såg att jag låg i någons säng. Jag tittade runt och ingen var här. Jag såg en toalett. Jag gick dit.Precis när jag skulle öppna dörren så öppnade dörren och jag föll ner på golvet. Jag såg en kille gå ut i duschen med en hannduk lindrat runt midjan. Det var Justin. Jag tittade på hans nakna kropp. WoW....han var ännu snyggare utan kläder! hans kropp var hur sexig som helst.
 en sån kille vill jag lägga med.Jag tittade upp och möttes hans bruna ögon. " jag viste att du skulle gilla det här" skrattade han medans han sa det. " Skulle du vilja vara med mig inatt?" frågade jag honom och bet i underläppen för att kunna se sexigare ut. Han nickade. Jag upp till sängen och stryckte över mitt hår och tittade på honom med en blick som betydde " kom".
Han kom upp isängen och slickade hans läppar vilket gjorde att han såg sexigare ut.
jag kröp närmare honom och drog i honom så att han nu låg över mig.
Han kysste mig och det blev till hångel. Jag puttade på honom hårt att jag ny låg över honom.....................................
____________________________________________________________________________________________
ojoojjj....vad kommer att hända med Neda och Justin? kommer dom att ha sex? och var är Carisma? 5 kommentarer för nästa kapitel <3
 
 
 

Kapitel 2 - Justin and Neda

Förra kapitlet
 
ursäkta? men det var ju ni två som kom och kaxade er först" sa jag till Carly och Miley. Miley höjde  på ögonbrynet. Det såg ut som om hon ville skapa bråk. " Sluta!" kom en lärare ut och sa, Hon var jätte gammal. " sluta på engång. I skolan pratar vi inte detta fula spåket. Gå tillbaka till era lektion nu, Miley och Carly hur många gånger vill ni bli avstängda från skolan?" Tjejerna vände sig om och gick, men innan dom gick så vände dom sig om och gav oss en blick som betydde ni ska få se. Det har kommit rykten om att dom har dödat flera persone......
___________________________________________________________________________________________
 
Nedas perspektiv
***
jag kan inte fatta att jag går i samma skola som Justin Bieber. Helt sjukt allså. Jag gillar inte honom, men om jag ska erkänna är han snyggare på verkligheten än på bilder. Nu har det gott 2 veckor. Justin har börjat umgås med oss. Han hänger med oss,vi leker med varann. Men det gör inte jag och han. Bara Carisma är med honom. Carisma har berättat för mig att hon gillar Justin. Jag vet inte på vilken sätt hon gillade honom,vad var det som var så bra med honom? Nu är hennes idol Justin Bieber. Men min är Jaden Smith. Han blir bara snyggare och snyggare. Han är bara för söt. Synd att han inte går i denna skolan. " Mr,tänkefulla Neda, kan du berätta för oss om vad du tänker om som gör att du inte är konsenttrerat på lektionen?" sa häxan, Bianca. Jag svarade inte utan bara tittade på henne tills att hon fortsätte med lektionen.
Nu är det dags att gå på rast. Jag såg bara Carisma sitta ute och vänta på mig. För idag hade vi ingen lektion tillsammans, bara jag och Justin har det. Fuck. " Hej! var är Justin frågade Carisma mig. " Han var inte på lektionen idag" " va? han smsde mig idag på morgonen och sa att han skulle komma idag till skolan" jag ryckte på axlarna. Carisma skulle gå nu eftersom hon ska gå på henne Engelska lektion. Vi sa hejdå till varann sen så gick hon. Min andra lektion börjar inte förren 40 minuter så jag valde att gå runt skolan. Det var en del korridor jag inte har gott igenom. Jag fortsätte att gå tills att jag såg en trappa ner. Jag gick ner för den. Där findes det bara ett rum. Jag tittade igenom dens fönster och såg Justin och Miley. DOM HÅNGLADE!! OMG!! jag kan inte fatta att Justin och Miley hånglade. Det findes en röd soffa där inne, där log de och hånglade.Miley försökte ta av Justin. Men han vägrade att ta av sig. Det stack till i hjärtat,men varför gjorde det de? jag gillar ju inte honom. En tår började rinna ner för min kind. Shit. jag råkade slå till fönstret. Dom vände sig snabbt om och Justin började springa mot mig. Jag började springa men jag hann inte jag kände någon hand som tog på mig. Det var Justin. " Gråter du?" frågade han mig. " Nej!" jag kunde inte säga ja,det skulle låta konstigt. så jag svarade nej. " ljug inte,jag kan se det du gråter. men varför? var det inte du som inte gillade mig?" " jag tyckte bara varför du gjorde så mot Carisma? Hon som sitter och väntar på dig" " vadå? hon är inte min flickvän. ok,hon är snygg och söt men det betyder inte att jag inte får hångla med andra personer" hans ögon blev svarta och hemska. Men det gjorde inte att jag blev rädd. " ljug inte nu,jag har sett er två kyssas, kramas och sånt" änu en tår rann. " Vad holler ni två med?" sa Miley som kom ut. Och bet på läppen så att Justin kunde se sen så gick hon. Nu var det bara jag och Justin som var kvar i denna rummen. " ok,jag erkänner. Men den person jag verkligen gillar är faktiskt inte hon eller Miley. Jag kanske gjorde det med Carisma. Men inte längre. Det med Miley... du vet jag är en badboy!" är Justin en badboy? världskända killen är en badboy? hans ögon blev bruna igen. Jag vet inte varför jag frågade just denna fråga " Vem gillar du då?" " ehmm....dig.." jag tittade konstigt på honom. Vadå dig? jag måste har hört fel. Jag skakade bort tankarna och märkte att jag fick hon i armen. " aj,kan du släppa mig?" han släppte mig och jag började springa. Jag sprang uppför trapporna. Jag sprang ut. Till en skog och började stor gråta. Vad är det med mig igentligent? varför gråter jag, har jag börjat gillat honom nu eller? nej,det har jag inte. Jag kan inte gilla honom. Inte heller han. Jag gick tillbaka till skolan det var bara 3 minuter kvar tills att jag ska börja. Jag tog min böcker och gick in iklassrumet. Läraren hade inte kommit än. Tills slut hade hon kommit. Hon hade kommit 5 minuter försent. Precis när hon skulle stänga dörren så gick en kille in.Justin. Hon satt sig bredvid mig.
 
Justins perspektiv
 
Jag gick in i klassrummet och såg att det var en ledig plats bredvid Neda. Jag gick dit och satt mig. Jag såg att hon holde för sin arm,det var en blåmärke där. " Förlåt" viskade. Jag skrivde på en papper " Ajabaja på dig Justin,varför skadade du Neda? ajabaja" Hon började skratta och allas blickar var på oss. Ringkloackan ringde och det var rast. Neda gick ut och jag följde efter henne. Hon gick till sitt skåp och jag tog chansen medans ingen var där kramade jag henne. " vafan gör du" sa hon till mig " jag ville bara krama dig".......
____________________________________________________________________________________________
kapitel 2 är ute. En har kommenterat 2 kommentarer för nästa kapitel! så kommentera<3
 

OBS!

Jaden Smith och Vannes hudgens kommer också att spela huvud rollen! jag glömde att berätta det.
 
Jaden Smith,19
 
Vanessa Hudgens,17
 
det kommer att dyka upp fler personer<3

Kapitel 1 - Moving

 
 
 
Nedas perspektiv
 
" kom nuuu!! " roppade jag på Carisma
Jag och Carisma ska flytta till Startford,till eget hus, vi är nästan som syskon. Fast vi bara är bästisar. Carisma är bäst. Hon är bara bäst. Hon gör allt för mig och jag gör allt för henne. Det är bara hon jag kan lita på och berätta allt för henne. Nu är det bra eftersom jag och hon nu ska bo tillsammans i ett hus. Vi har fått lov av våra föräldrar. Bara att vi kommer på och hälsar ofta. " Jaa!! jag kommer "  " okej! skynda dig, glöm inte något " sa jag tillbaks.
Nu sitter vi i bilen och ska åka iväg till vårt nya hus. Vi vet inte än hur den ser ut. Det kommer att bli spännande och få se. " sätt på radion" sa Carisma. Jag satt på musiken och det började komma en låt som antagligen var från Justin Bieber. Boyfriend. Jag gillar inte honom, och hatar honom inte heller. Han är snygg kan jag säga och han sjunger bra. Jag gillar den hära låten. " Neda, denna låten är bra! " " aa.. Den e bra, är det hans nya låt? "
" jag vet inte". Nu är vi framme och vi stog med öppen mun och tittade på huset framför oss. Den var hur fin som helst. Ett lyxigt hus. En pool utanför och huset är hur stor som helst. " Neda, är det vi ska bo?" " ja det tror jag, vi har kommit till rätt addres" Vi öppnade den stora grinden och gick in,jag öppnade dörren och där findes det redan en massa möbler. Carisma sprang in i huset och skrek " OMG!!!!!!! jag har aldrig få tt bo i en sån här fin hus" med en jätte glad röst. 
 
En vecka senare
 

Carismas perspektiv
 
" vakna Cawiii!! vi ska gå till skolan!!, skommar lovet är slut nuuuuu!!" hörde jag Neda roppa. Jag öppnade ögonen och såg att hon redan var klar med allt. " ok! kan du fixa frukosten?" "-.- det gör jag ju alltid" " hahaa..."
jag gick in i toan och tog en varm skön dusch. Vi ska gå till skolan. Det är vårt första dag i den nya skolan. Det sägs att det är mycket kända personer som går där. Hoppas jag då träffar någon känd då, typ som Jaden Smith? jag avbröt tankarna och gick ut. Jag tog på mig ett par slitna jeans som Neda och en fin enkel tröja. Jag sminakde mig lite med mascara. Jag gick ut ur badrumet, ner till köket. Där såg jag en macka. Jag tog den och åt. När jag var klar hörde jag något tuta. Jag tittade ut från fönstret och såg Neda sitta där i bilen. Jag sprang till Hallen och tog på mig mina vita Converse, hoppade in i bilen och vi körde iväg. Neda kunde vägen till skolan så det tog inte ens 15 minuter tills vi var framme. Vi är framme vi hoppade ut från bilen och fick direkt uppmärksamhet av alla.
Kanske för att vi är nya. Vi gick in i skolan. Vi viste inte vad vi skulle göra så vi gick till en lärare som satt i en bänk och drack kaffe. " ehm..Hej! jag och min kompis vi är nya här,vi" jag blev avbryten av henne. " Hej! Ni måste vara Neda och Carisma?" " ja" svarade jag. " jo, ni ska ha mig som lärare på matte lektionen. Jag heter Bianca. Följ med mig så visar jag vad ni ska ha för lektion och vart ert skåp är". Hon var gammal. Jag gillade inte henne. Jag vet inte men varför utan jag bara inte gillade henne. Hon visade vårt skåp och jag och Neda la in våra väskor och vår skinnjacka. Hon sa att vi skulle ha matte med henne om 1 timma i rum 142. " Ni ska ha matte med mig om 1 timma i rum 142 kom inte försent" " ok" sen så stack hon. Hon liknade en häxa om jag ska erkänna. Jag och Neda tänkte gå ut till skol gården och titta snabbt inann vi börjar. När vi precis öppnade dörren så vi jätte många papparazzi som jagade efter en kille. Det var inte bara många paparazzi utan många tjejer i min ålder som skrek " Justin I love you"  jag och Neda tittade på varandra och gav varandra en blick som betydde " WTF?". Killen sprang in i skolan och den stora grinden stängdes. Vem var killen? varför jagade så många paparazzi efter honom? och tjejer som antagligen roppade hans namn. Han heter Justin. Jag och Neda gick närmare honom som stog innan för skolans grind och andades mycket. " ehm.. Hej! jag är Carisma och här är min kompis Neda. Vi är nya här i skolan vi ville bara hälsa" Han tittade upp och där blev jag helt chockad. Det var Justin Bieber. " hej! jag är justin trevlig att träffas" sa han tillbaks. Hans hasselsnöts bruna ögon glänsade. Dom var vackra. jag bara stirrade på honom, han var hur snygg som helst. " Cawii?" avbröt Neda och tittade på mig med en blick som betydde sluta stirra va fan. Neda gillade inte honom. Men ibland så säger hon att han är snygg och söt. Det gör jag med. Men nu tror jag att jag bara tycker om honom. " Så är ni nya här i skolan?" " ehm ja." sa Neda med ett kaxigt röst. Jag tittade på Neda med en blick som betydde att hon skulle vara lite trevligare. Plötsligt kom 2 tjejer närmare oss. Dom hade en massa killar bakom sig. Dom var snygga, men dom såg kaxig ut. " Skolans populäraste tjejer Carly rae jepsen och Miley cyrus" hörde jag en kille bakom Justin Bieber säga. Så dom två tjerna heter Carly och Miley. Dom kom närmare oss, " mehh, flytta på dig klantis! vet du inte att du nu står mittemot Miley Cyrus,skolans snyggaste tjej eller? Flytta." Jag flyttade på mig och tittade på Neda. " ehm.. Justin!! ahh.. du vet det var ju länge sedan vi träffades så jag tänkte ba" sa Carly som blev avbruten av Justin " tänkte bara vadå? Ni två har stört mig tillräckligt mycket nu". Där spreds det ett leende på mina läppar som skapade problem. " och vad flinar du åt?" sa Carly till mig. " Hon flinar åt vad hon vill" sa Neda tillbaks. " lägg inte i dig jävla slampa" Neda hatar när någon säger sånt till henne. " ursäkta? men det var ju ni två som kom och kaxade er först" sa jag till Carly och Miley. Miley höjde  på ögonbrynet. Det såg ut som om hon ville skapa bråk. " Sluta!" kom en lärare ut och sa, Hon var jätte gammal. " sluta på engång. I skolan pratar vi inte detta fula spåket. Gå tillbaka till era lektion nu, Miley och Carly hur många gånger vill ni bli avstängda från skolan?" Tjejerna vände sig om och gick, men innan dom gick så vände dom sig om och gav oss en blick som betydde ni ska få se. Det har kommit rykten om att dom har dödat flera persone......
____________________________________________________________________________________________
kapitel 1 är ute,den är kort och inte så bra.men det blir längre kapitel ju mer ni kommenterar. Kapitel 2 blir mer spännade. KOMMENTERA<3

Karaktärer

Jo, jag tänkte pausa " Justins real dream girl " och börja med " True Love ".
True Loves karaktärer är:
 
 
Justin Bieber, 19
 
 
Neda,17 ( Spelar Selena Gomez )
 
Carisma,17 ( Spelar Taylor Swift )
 
Ryan Butler,19
 
Chaz Somers,19
 
 
Carly rae jepsen,17
 
Miley Cyrus,17
 
så! de är dessa personen som kommer att spela Huvudrollen! :)
 
 
 
 

Ny header

Hej! vad tycker ni om den nya headern?
 
 
Denna gången gjorde jag bara på Neda,Carisma och Justin! eftersom det är dom novellen handlar om just nu!
Kommentera vad ni tycker<3

Justins real dream girl - kapitel 4

Förra kapitlet

 
Nu var det ganska sent. Det var runt 3 på natten. Antagligen är det inga hoteller som är öppet,plus att det är långt härifrån. Jag hade några huser här i Los Angeles. Jag såg att Neda och hennes vänner var trötta så vi gick till mitt närmaste hus. Jag sa åt dom att alla ni kunde få en egen rum,huset var ganska stort så det var många rummar, men de ville inte de sa att de klarade sig med ett rum för de ville snacka med varandra under natten.
 
Jag hörde hur de skrek i deras rum. De skrattade och skrek. Jag var nyfiken och knackade på deras dörr. Det tysnade till och jag hörde någon säga
- kom in! Jag öppnade dörren och gick in, jag såg att vart enda tjej hade en kudde i sin hand, så jag gissade att de körde kuddkrig.
-Förlåt, stör vi dig?
 sa Neda med ett jätte gulligt röst.
- Nej då! jag tänkte också fråga om jag fick vara med?
- ehm, ja självklart.
Jag sprang och tog en kudde och vi började att kriga. Neda slog Carisma att hon ramlade på mig och nu så ligger hon på min mage,vi stirrar på varann. Våra ögon bara stirrade på varann. Vi låg kvar hon gick inte upp och inte jag heller. Plötsligt så avbryte Neda oss och sa
- hur gick det? förlåt Cawi om jag slog för hårt! Och förlåt Justin!
- Nej det är ingenfara svarade jag. Det spreds ett litet leende på hennes läppar som antagligen betydde " ingenfara".
Den bästa känslan någon sinn jag har haft när hon låg på mig och när vi stirrade på varann. Den var så skönt att jag ville att tiden skulle stanna där, när hon låg på mig.....
___________________________________________________________________________________________________

Carismas perspektiv

jag sitter i rummet med mina vänner. Plötsligt så började Neda ta en kudde och säga
-  vi sitter bara här och snackar varför kör vi inte något? Vad sägs som kuddkrig?
- ja, varför inte? det var länge sedan vi körde något alla tillsammans, svarade Catarina
- sure, svarade jag
- inga problem för mig svarade Jasmina
Ymi nickade som ett " okej". Neda började att slå på mig först och jag sprang och tog tag på en kudde och slå tillbaks. Dom andra hoppade och på med en varsin kudde i sin hand. Vi körde, det var jätte roligt, vi skrek och skrattade. Plötsligt hörde vi någon knacka på dörren. Neda sa " kom in"
 vi såg att det var Justin. Vi blev tysta och satt ner.
- Förlåt, stör vi dig? sa Neda
 med hennes gulliga röst.
- Nej då! jag tänkte också fråga om jag fick vara med? svarde Justin med hans sexiga röst.
- ehm självklart. svarade Neda.
Justin sprang och tog en kudde, sen så började jag och Neda hoppa upp och köra. Samtidigt dom andra med.
Vi körde ett tag, jag stog still eftersom jag var trött. Neda kom bakifrån och slog mig, jag var inte beredd så jag ramlade på Justin. Jag log på honom, han var under mig. Jag skämdes lite men även gillade jag det. Våra blickar möttes. Vi stirrade på varann hela tiden. Han sa inget och nte heller jag. Känslan. Den var skönt. Jag ville inte gå upp. Jag ville ligga kvar. Hela tiden.
- hur gick det? förlåt cawi om jag slog för hårt, och förlåt Justin! avbröt Neda den sköna stunden.
 Jag gick upp.
- ingenfara svarade Justin.
Jag nickade som " ingenfara".
Efter de var det sent. Justin sa hejdå och godnatt sen så gick han.
 

***
 
Ljuset trängde in sig. Jag öppnade ögonen och tog fram min mobil. Jag såg att klockan var 11. Jag väckte de andra tjejerna. Vi tog på oss. När alla var klara så gick vi ner till köket. Neda skulle fixa frukost till alla oss plus Justin. Hon var ju hans assistent så det var hennes jobb att fixa till han frukost. Samtidigt fixade hon även till oss. Scooter gick ner, han hälsade och vi hälsade tillbacks. Neda frågade var.
- Hej! var är Justin? är han vaken? frågade Neda Scooter
- Nej! han sover fortfarnade,kan inte du gå och väcka honom? sa Scooter
Jag svarade snabbt att jag kunde, Scooter tackade. Jag gick upp för trampan till höger. Där stod det en stor dörr. Jag knackade försiktigt, men jag fick inget svar. Jag öppnade dörren sakta och såg att Justin la i sängen och sov. Han var så söt och sexigt även när han sov.
Jag satt bredvid honom och stirrade hela tiden på honom. Jag kunde inte lämna min blick ifrån honom. Jag vet varför, jag är kär i honom. Jag satt där en stund, jag tänkte väcka honom men han såg trött ut. Jag kysste hans kind försiktigt efter hans mun, jag stannade vid hans mun ett par sekunder. Vidare gick jag till hans öra och sa " Justin du måste vakna nu, Scooter och dom andra väntar på dig". När plötsligt såg jag ett litet leende på hans läppar. Ett litet leende spreds på mina läppar också. Antagligen tror jag att han inte hörde det, så jag böjde mig ner igen och viskade på hans öra en gång till " Justin du måste vakna nu, Scooter och dom andra väntar på dig där nere". Plötsligt kysste Justin mina läppar försiktigt, jag vände mig snabbt om och såg att han var vaken. Nu såg jag jätte nära hans hasselnöts bruna ögon. Dom var vackra. Vi båda fick ett leende på läpparna. När han såg rakt in i mina ögon blev jag lite blyg. Han satt sig upp och kysste mig ännu en gång på mina läppar i ett par sekunder. Jag blev glad. Men jag viste inte om jag hade gjort rätt att stanna kvar och låta hans läppar mötta mina. Mina tankar far runt i mitt huvud. Mina tankar avbröt när Neda roppade på mig där nere.  Jag hoppade upp direkt.
- J-Justin jag måste gå ner nu .sa jag åt Justin som tittade på mig halv naken. Antagligen hade han bara kalsonger på sig.
- okej, vi ses sen sa han med ett riktigt riktigt sexigt röst.
 
Jag gick ner för trapporna, och kom ner till köket.
- Väckte du Justin? frågade Neda mig.
- ehm, ja han är vaken nu. svarade jag
 
jag sitter i bordet och äter mina mackor som Neda hade fixat åt mig, alla hade redan ätit förutom mig och Justin.
Jag sitter i köket alldeles ensam, när jag hörde ett par steg närmare mig, jag vände mig och såg Justin. Han gav mig ett sexigt leende. Mina tankar far runt i mitt huvud igen. Jag viste inte vad jag skulle göra så jag bestämde mig att gå därifrån.
 
Justins perspektiv

Jag log i min säng,jag sov inte jag bara log där. När jag hörde ett bar fotsteg kom in i mitt rum. Jag tittade försiktigt vem det var. Det var Carisma. Jag lossades att sova. Jag kände hur hon satt ner i min säg och hur hon bara stirrade på mig. Hon stirrade ganska länge på mig.Efter en liten stund kände jag  hur ett par läppar möttes min kind efter min mun. Mina och hennes läppar möttes i ett par sekunder. Efter de viskade hon i mitt öra att jag skulle vakna. Jag kunde inte holla mig så jag skrattadde lite. Hon viskade i mitt öra en gång till att jag skulle vakna. Jag gick upp och kysste henne försiktigt hennes läppar. Hon vände sig om och såg rakt in i mina ögon. Vi båda fick ett leende på läpparna. jag kysste henne igen hennes läppar ett par sekunder. Plötsligt hörde jag Neda roppa på henne. Hon förstörde känslan, den bästa känslan. Jag blev arg på Neda men ändå inte. Jag är kär, jag är kär i 2 tjejer. Det låter konstigt men jag är det.
- J-Justin jag måste gå ner nu, sa hon till mig
- okej, vi ses sen sa jag tillbacka.
 
När hon hade gått så gick jag in till mitt bad rum. jag tittade på mig själv i speglen. Jag såg att jag hade fått märke på min kind, hennes läppstift var det. Jag skrattade åt mig själv. Jag tvättade bort det och tog en dusch.
När jag var klar så gick jag ner till köket, jag så henne där, jag tänkte säga " hej" men hon gick. När jag hade ätit klart så gick jag till Scooters rum och frågade vad vi skulle göra idag.
- Scooter, ska vi göra något idag?
- Jag vet inte, antagligen inte. Men om du vill göra något kan du göra det.
jag nickade och fick ut från hans rum. Jag gick till tjejernas rum, jag knackade och Neda öppnade.
- Hej! jag ville bara undra om ni ville göra något idag?
- jag vet inte, vi planerar också om vad vi ska göra.
- jasså? eller ska vi allihoppa göra något tillsammans?
Dom nickade, jag gick in jag såg Carisma. Jag satt mig ner bredvid henne, men hon flyttade sog snabbt. Det var som om hon vill undvika mig, men varför?. Vi kom på att vi skulle ta en sväng i stan.
 
- åå denna tröjan  var jätte fin skrek Jasmina åt Carisma som ignonerade det. Jag gick till män avdelningen, Neda följde efter hon skulle hjälpa mig att välja kläder. Plötsligt snubblade Neda och jag han ta tag i henne. En tjej som stod bredvid oss skrattade. Hon var snygg men det var ingen tjej i min smak. Hon hade också många vakter med sig. Hon kom närmare  mig och sa
- Hej bieber. är hon en Belieber? i så fall får hon inte gå in hit. Den är bara för VIP.Antagligen var hon också känd då.
- Hej, ehm vem är du? frågade jag henne. Ett leende spreds på hennes sexiga läppar.
- Kelly jag tror inte efternamnet är viktigt eller hur? och vem är hon dära söta tjejen bredvid dig?  sa hon med en kaxigt röst.
- Jag är Justins assistent sa Neda
- öh, Bitch! frågade jag dig eller? och vem har sagt till dig att du får svara? sa Kelly. Jag blev arg och sa
- jag har sagt det, har det problem? om det har det tycker jag att vi inte ska snacka. Hon tittade bitchig på mig.
Personalen kom springande fram till oss och sa
- förlåt Jusin Bieber, hon är Kelly en av Kanadas miljonärer.
- jasså? svarade jag
- bra att du vet det Bieber sa Kelly
jag ignonerade henne.
- ehh.. tänker du verkligen gå med en sån där tjej? varför inte byta till en bättre tjej som mig? sa Kelly
- ja, det ska jag verkligen, jag tycker att hon är bättre än dig hundra gånger. sa jag åt Kelly. Jag tog tag om Nedas hans och kysste henne på munnen framför Kelly....
__________________________________________________________________________________________________
kommentera <3
 
 
 
 
 

Justins real dream girl - kapitel 3

Förra kapitlet
 


jag såg henne! hon som var i flyplanen med mig! när jag såg henne gav jag henne kyss i handen! jag vet inte varför utan det bara kom. När konserten var slut, väntade jag i ett rum bakom scenen. Jag ville se vem som blir den lycklige. När jag hörde att dörren öppnades såg jag tjejen. Varför var det just hon? nu har vi träffas 3 gånger så nära. Nu när hon blir min assitent kommer vi att träffa dagligen.
Jag fick en konstig känlsa för henne. Jag började fråga henne
- ehmm! Hej! vill du bli den lycliga tjejen frågade jag henne.
- JA! eller jag vill men jag kan inte svarade hon. När hon sa så,så kände jag en känsla, en känsla som gör att jag får ont.
- Men varför?
- Jo mina vänner, jag kan inte bara lämna dom.
Jag visste inte vad jag skulle göra, jag ville bara behålla henne. Hon är ju så söt
Plötsligt kom jag på en ide, hon kan väl ta med hennes vänner? då har jag ju många assistenter.
- Men dom kan ju följa med sa jag snabbt.
_______________________________________________________________________________________________________
Nedas perspektiv

OMFB! Justin Bieber frågade mig om jag ville bli hans assitent och att jag kan ta med mina vänner! omg, ingen av mina dagar kan vara så här bra. Jag fick en känsla i mig när han sa sådär. Den känslan har jag aldrig fått förr.  Jag vet inte riktigt vad det var för känsla. En känsla som gör att jag vill ha honom.
Efter när han hade sagt så sa jag
- mm.. jag vet inte riktig, men jag kan fråga dom medans jag skämdes.
- ok! jag kan väl få ett svar imon? här skicka ett sms till detta numret. Men lova att du inte ger till någon annan! annars kommer det bli kaos!
- ehm. ja jag lovar! sa jag med ett väldig glad röst. Jag tror att han också märkte det.
- jag hoppas att det blir ett " ja " i smset.  Sa en kille med världens sötaste röst och det var klart Justin.
jag bara stirrade på honom så länge jag kunde eftersom det kanske kommer bli ett " nej" i smset, då kan jag inte längre se honom så här länge och sista gången jag är i ett rum tillsammans med honom.
 Efter de tog hans vakter mig ut och lömnade mig ute vid bak dörren så att ingen kunde se mig. När jag kom ut var inte Carisma och dom där så jag gissade att dom gick tillbaka till hotellet. 
***
När jag precis öppnade dörren så satt alla i sängen. Carisma och Jasmina väar röd i ögonen, jag märkte direkt att dom hade gråtit, men varför. Jag satt mer ner i bredvid Carisma och frågade varför hon hade gråtit. Alla började titta på varandra med en konstig blick jag märkte direkt att dom att dom hafde planerat något. A lla örjade komma närmare mig och dom puttade ner mig i sängen och började kickla mig . Ymi gick ner i köket och kom upp med en stor vagn fullt med chips,dricka,godis och såna saker som man festade med. Jag började skrika "SLUTA" och dom började sluta att kickla mig. Jag satt upp och stirrade på vagnen . Med en blick som betydde " vad är det här? och vad ska vi ha alla dessa saker till?" Ymi svarade 
- vi ska ju fira att du ska bli Justins assitent eller?  Vi har köpt allt detta för att vi ska ha en jätte stor fest för att fira  att vår bästis ska bli Justin Biebers assitent och få träffa honom varje dag.
- mennar ni allvar? OMG! jag älskar er!!! man kan inte ha bättre bästisar sa jag med ett jätte jätte glad röst, jag började nästan tappa tårar.
Jasmina började gråta och alla skrek åt henne 
- jas!! du skulle inte gråta framför henne!!! skrek Catarina  åt Jasmina
-  Förlåt! jag kunde inte bara holla mig! hon ska ju lämna oss! hon kommer inte att vara med oss mer vi kommer att tappa kontakten sen så kommer jag att förlora en sådant bra bästis!! skrek Jasmina åt Catarina.
Jag började skratta, och alla började titta på mig med en blick som betydde " vad var det roliga? " jag svarde direkt att det inte var att Jasmina grät och sa sådär! Jag förklarade för alla hur det gick till när jag var  med Justin:
- du menar inte allvar Neda sa Carisma till mig med ett väldig allvarlig röst
- ja! ni kan hänga med sa han! det är bara om ni vill sa jag
-  JAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! svarde alla samtidigt! dom skrek åt mig så att jag blev rädd.
- men då smsar jag honom imorgon, men nu har vi ju en hel vagn full av goda saker så ska vi inte njuta av det eller? Det betyder att vi ska ha fest för det!
Alla tog en varsin flaska öl och börja hoppa omkring i rummet med den. Carisma hoppade på sägen med en flaska öl i handen och sa:
- Jippieee!! imorgon ska jag träffa Justin Bieber!! jag kommer att få träffa honom varje dag!! åå vad jag är glad.
Jag är också glad, jag är jätte glad. För att jag ska få träffa honom igen imorgon!!
***
 
Justins perspektiv

Kl är 11.00, jag satt i soffan och kollade på TV. Plötsligt hörde jag något vibrera bredvid mig. Jag tittade och det var min mobil, jag hade fått ett sms. Jag undrade först vem det va. Det är sällan att någon smsar mig, dom brukar bara ringa. Då kom jag ihåg att tjejen vid namn Neda kanske har smsat mig. Jag tittade på smset med en okänd nummer 073582499. Jag öppnade smset och det stog:
" Hej! det är Neda, jo jag tänkte säga att alla ville hänga med, klart vill jag också!"
Ett litet leeande spreds på mina läppar och jag svarade " ok! men kan vi träffas alla ihoppa imorgon? i flygplatsen kl 9.30? jag glömde påmina att vi åker imon."
Efter när jag hade skrivit smset och skickat iväg så tog jag en klunk från min coca cola som jag har i handen.Efter en minut vibreade min mobil igen och jag hade fått en sms. Jag öppnade den och det var samma nummer som skickades 073582499 det var antagligen från Neda, i smset stog det:
" ok! vi ses! :)" Ett ännu gladare leende spreds på min läppar. Efter att jag såg smset kändes det skönt i min kropp.
 
Nästa dag
 

Nu är klockan 9.25, det är 5 minuter kvar tills att vi ska gå in till planet. Men ännu är Neda och dom inte här. Jag känner mig oroligt, jag vet inte riktigt varför, det är kanske för att jag verkligen vill att Neda ska följa med. Där är dom, dom kommer med ett springade till mig och Neda säger
- Hej! är vi sena? med ett blygt röst antar jag.
- Nej då! ni kom mitt i prick. Plötsligt såg jag en annan flicka bakom Neda, Hon var sjukt snyggt! jag fick en konstig känsla för henne, precis som den känslan jag fick när jag så Neda första gången.
Hon var hur snygg som helst, man kan inte beskriva hur snygg och vacker hon var. Jag gick fram till Neda och frågade om hon kunde presentera sina vänner för mig, jag såg att hennes vänner var glad att få träffa mig. Antagligen var dom också en Belieber.
- Neda, ska du inte presentera dina vänner för mig? sa jag med ett skratt.
- jo förlåt, jag glömde här är Ymi,Catarina,Jasmina och sist Carisma.
Carisma heter hon, vilket vackert namn. Nu vet jag vad hon heter.Jag kände mig glad, men jag visade det inte utan jag var bara vanligt. Ett röst hördes högt över hela flyplatsen " planet till Los Angeles landar om 5 minuter" Då viste jag att vi skulle gå in.
 
Nu sitter vi i flygplanen, denna gången åker jag i en speciel flygplan för berömda personer. Jag sitter åt höger där det fanns två platser, Neda och hennes vänner sitter vid vänster. Jag stirrar på Carisma hela tiden.Jag vet inte riktigt varför, men det kom bara att mina ögon vill stirra på henne hela tiden.
***
" flygplanen landar i Los Angeles om 5 minuter" hörde jag någon säga. Jag öppnade ögonen och  såg att det var en personal. Scooter sa till mig att jag ska ha en Believe Tour om två dagar här i Los Angeles. Jag nickade som menade " okej". Flygplanen har landat, när jag gick ner för flygplanens trappa så såg jag massa med Beliebers som redan stog där och roppade på mig när de fick syn på mig. Jag hörde hur de skrek " JUSTIIIN!!! I LOVE YOU!!" Det var så många Beliebers där ute så jag sa först " OMG!" efter när jag såg att alla började gråta så roppade jag " I LOVE YOU TO!" efter när jag så såder så började dom skrika ännu högre. Ibland gillar jag faktiskt när mina Beliebers gör så där, men ibland vill jag att dom bara ska lämna mig i fred en stund.
 
Nu var det ganska sent. Det var runt 3 på natten. Antagligen är det inga hoteller som är öppet,plus att det är långt härifrån. Jag hade några huser här i Los Angeles. Jag såg att Neda och hennes vänner var trötta så vi gick till mitt närmaste hus. Jag sa åt dom att alla ni kunde få en egen rum,huset var ganska stort så det var många rummar, men de ville inte de sa att de klarade sig med ett rum för de ville snacka med varandra under natten.
 
Jag hörde hur de skrek i deras rum. De skrattade och skrek. Jag var nyfiken och knackade på deras dörr. Det tysnade till och jag hörde någon säga
- kom in! Jag öppnade dörren och gick in, jag såg att vart enda tjej hade en kudde i sin hand, så jag gissade att de körde kuddkrig.
-Förlåt, stör vi dig?
 sa Neda med ett jätte gulligt röst.
- Nej då! jag tänkte också fråga om jag fick vara med?
- ehm, ja självklart.
Jag sprang och tog en kudde och vi började att kriga. Neda slog Carisma att hon ramlade på mig och nu så ligger hon på min mage,vi stirrar på varann. Våra ögon bara stirrade på varann. Vi låg kvar hon gick inte upp och inte jag heller. Plötsligt så avbryte Neda oss och sa
- hur gick det? förlåt Cawi om jag slog för hårt! Och förlåt Justin!
- Nej det är ingenfara svarade jag. Det spreds ett litet leende på hennes läppar som antagligen betydde " ingenfara".
Den bästa känslan någon sinn jag har haft när hon låg på mig och när vi stirrade på varann. Den var så skönt att jag ville att tiden skulle stanna där, när hon låg på mig.....
_________________________________________________________________________________________________
vad tyckte ni om denna kapitlen? Vad tror ni kommer att hända efter? kommentera<3
 
 
 
 

Stronglove

HEJ! här kommer ett länkbyte med http://stronglove.devote.se/, Hon är på kapitel 19.
Hennes novell heter Forever Strong en sjukt bra novell. Den är en av mina favo novell!
Forever Strong handlar om:
 
Jessie Jones som nyss har flyttat till Stratford med hennes bror och föreldrar. Hon får träffa nya människor, vilkan kan hon lita på och inte? Men den dagen hon springer in i en kille, den dagen kommer förendra hella hennes liv för alltid, Det är killen som alltid bär skinjacka och ray bans, han som har den Batman liknade bilen... Han som alla är så rädda för... Den killen har namnet Justin Bieber. ( Justin är inte känd).
 
Läs novellen gärna :)

Justins real dream girl - kapitel 2

Förra kapitlet

det tog inte ens en minut tills att jag fick 1000 gillningar och 962 kommentarer!
Jag kände mig väldigt trött idag eftersom jag ska ha en väldigt stor konsert i mon. Undra vem som blir den lycklige och få vara min assistent?
Jag är nöjd med vilken konsert som helst bara hon är en Belieber.
jag la mig ner i sängen och släckte lampan, jag försökte sova men jag kunde inte. Jag tänkte på den dära bekanta tjejen som satt bakom mig! tur att hon inte viste att det var jag, annars skulle hela planet bli kaus. Jag kanske träffar henne i morgon i min konsert, eller jag kanske kan träffa henne på en vanlig dag. Då måste jag verkligen hälsa på henne, jag vet intte riktigt varför jag ska hälsa på henne. Det finns bara en konstig känla i mig att jag måste.....
________________________________________________________________________________________________
 
Nedas perspektiv
 
Jag vaknade med att mitt alarm ringde, där i skärmen stog det " Dags att vakna Neda, Det är dags att gå till konserten" När jag såg det, så hoppade jag upp och börja skrika så att alla dom andra skulle vakna.
- Vakna, Vakna!!!  vi måste klä på oss sen ska vi gå, det är ju konserten idag!
Alla började hoppa upp och skrika " jippie" . Alla vi hoppade på sängen och vi skrek så mycket att vi trodde någon annan främling i andra rummen kunde höra, medans vi hoppar och har skoj i sängen så gick Ymi in i toan och borstade tänderna och börja klä på sig. Hon är alltid först! När hon var klar så ropade hon " ej! jag är klar gå nästa nu och byt om". Alla började trängas och puttas vem som skulle bli nästa. Nästa person blev Carisma. Medans alla klädde på sig så stirrade jag på biljätterna och börja små skratta för mig själv. Jag mumlade hela tiden om och om igen " Yes! idag ska jag gå på Justin konsert"!
jag mumlade så mycket att jag blev den sista som gick in i toan. När jag blev klart med allt var dom andra också klart så alla tog sin biljett och vi lämnade hotellen och gick! Vi promenerade faktiskt till konserten. För den var inte så långt bort.
När vi var framme så var det redan massa med andra tjejer som stog på kö. Köen var väldig lång, men som tur kom vi tidigare så att vi inte hamnade längst bak.
 
Justins perspektiv
 
Jag vaknade med att en massa med tjejer stog utanför konserten och skrek. Min hotell ligger precis bredvid konsertern. Men ingen vet att jag är här. Jag tänkte så varför inte ge mina Beliebers en överraskning? jag gick till fönstren som var mittemot där var alla tjejer stog. När jag tittade försiktigt ut från fönster trodde jag att det var en myr stack! Dom var så många och dom stog så nära varann.
jag tog på mig mina kläder snabbt och började fixa mitt hår snabbt och sprang ut till balkongen och roppade
" Hålla!!, alla mina Beliebers!!" Alla bara vände blicken mot mig och sprang under min balkong och skrek. Jag hörde bara några sägga eftersom dom skrek sammtidigt. jag hörde någon säga " I love you Justin" " Justinnnnnn I love you" Jag känner mig väldigt glad, när mina Beliebers säger så.
Efter de roppade Scooter på mig och sa
- Justin kom nu, du måste förbredda dig till konserten, vilka kläder ska du ha på dig? frågade han mig.
Inanna jag gick in sa jag till mina Beliebers " Hej då, jag måste gå. Men vi ses i konserten och gav dom en snabb vink som betydde hej då".
 
Nu är det dags att gå till konserten, för där ligger alla mina konsert kläder. När jag var på väg ner Så var det så många Beliebers som hoppade på mig ch kystte mig, mina vakter kunde inte stoppa för dom blev fast där bak.
Men jag hann slita av och sprang den snabbaste jag kunde in till konserten, och tur så stog det några vakter där som stoppade tjejerna.
 
Nedas perspektiv
 

Äntligen släppte dom in oss. När vi lämnade biljätterna i kassan sprang jag in till konserten och tog platserna längst fram. När alla väl hade kommit in efter en halv timma kommer Justin springade fram och säger " kan jag bli din pojkvän?" och alla började skrika, jag med och mina vänner klart. Jag kunde höra Jasmina mest, det var alltid hon som skrek högst. När justin sa så så började jag säga " ME!!!!!" skrek jag väldigt högt! Justin tittade lite konstigt på mig. Anttagligen tror jag att Justin lägger märke till mig. Hon kommer springande fram och börja sjunga låten Boyfriend. När han hade sjungit låten till halva så sprang han till längst fram av scenen där jag och mina vänner stog. Han rörde på dom andra Beliebers hand som stog bredvid mig. När han had3e kommit till oss, han stog precis frammför oss.Jag trodde han skulle röra min hand, men han gjorde det inte utan han KYSSTE MIN HAND! jag blev så glad att denna gången var det jag som skrek högst! Han tittade på mig och blinkade en gång! Där, Där ville jag nästan svimma av glädje!
             
Han var så snygg där!!
***
Justin hade sjungit alla sinna låtar, men idag gjorde han inte one less lonely girl, utan nu ska han börja välja ut en tjej. Jag blundade hårt och hörde när en kvinna sa
- vill du bli den lycklige tjejen?
- jag öppnade ögonen sakta och se vem som var den lyckliga flickan. Kvinan stog framför mig och sa det igen
- Vill du bli den lycklige tjejen? sa hon till mig
- Frågar du mig? svarade jag?
- ja, du sa kvinnan.
- Jag blev helt chockad och svarade JA! jag följde efter henne in till ett rum bakom scenen och där såg jag Justin! Men jag tänkte på en sak mina vänner då? Jag kan inte bara lämna dom, vi som  hade planerat massa med saker vi skulle göra tillsammans. Vad ska jag göra nu...
 
Justin perspektiv
 

jag såg henne! hon som var i flyplanen med mig! när jag såg henne gav jag henne kyss i handen! jag vet inte varför utan det bara kom. När konserten var slut, väntade jag i ett rum bakom scenen. Jag ville se vem som blir den lycklige. När jag hörde att dörren öppnades såg jag tjejen. Varför var det just hon? nu har vi träffas 3 gånger så nära. Nu när hon blir min assitent kommer vi att träffa dagligen.
Jag fick en konstig känlsa för henne. Jag började fråga henne
- ehmm! Hej! vill du bli den lycliga tjejen frågade jag henne.
- JA! eller jag vill men jag kan inte svarade hon. När hon sa så så kände jag en känsla, en känsla som gör att jag får ont.
- Men varför?
- Jo mina vänner, jag kan inte bara lämna dom.
Jag visste inte vad jag skulle göra, jag ville bara behålla henne. Hon är ju så söt
Plötsligt kom jag på en ide, hon kan väl ta med hennes vänner? då har jag ju många assistenter.
- Men dom kan ju följa med sa jag snabbt.
 
Vill ni veta vad som kommer att hända? det får ni veta på kapitel 3.
kommentera kram<3
 
 
 

Justinnovell

Ett länkbyte med http://justinnovell.devote.se/, skit bra novell.
Jag känner henne, själv är jag med lite :) min bästisar är också med!
hon är på kapitel 23. Du kommer inte att ångra dig om du läser denna novellen!
det handlar om:
så läs gärna :)
 

Veckans låt

veckans låt blir Beauty and a beat! det blir med lyrics och musik video
 
 
 
 
 jag älskar när han säger body rock! ni kanske vet varför? hahhaaa.... ;)

Grattis Jermy

Idag är det ingen vanlig dag jo för att Jermy Bieber fyller år Justin Biebers pappa! han fyller 39 år.
Grattis Jermy och tack för att du skapade Justin!
Grattis för engång till <3

Justins real dream girl - kapitel 1

Nedas perspektiv

Jag vaknade med att Carisma ringde till mig och sa:
- Hej Neda, är du vaken?
- Hej, ja, är det något specielt?
- JO! jag tänkte berätta en jätte god ny het, asso en super bra.
- ok, vad är det som är så bra då?
-  jag har vunnit 5 stycken biljetter till Justin Biebers speciela konsert!!
- VAAA!!! du skojar med mig, då ska du bjuda miggg!!!!!!
- ja! alla vi ska gå, Jag, du,Ymi,Jasmina och Catarina. men det är ett litet problem.
- vad är det för problem? om att vi inte får gå eller ...
- Nej! inget av de du sa avbröt hon mig. Vi måste gå till flyplatsen om typ 5 timmar! Vi måste flyga till Kanada, för konserten börjar om 2 dagar, det tar ju ungefär 1 dag att komma dit, sen så måste vi ju förbredda oss till konserten.
- om 5 timmar? vadå 5 timmar?
när vann du biljetten?
svarade ja.
- jo! jag fick den för några dagar seden, jag skulle ha sagt till dig direkt men jag blev helt chockad, och så glad att jag glömde säga till dig och dom andra!
- ok! det är ingen ide om vi bråkar med varandra genom mobilen,för vi har ju bara 5 timmar på oss eller hur? så då måste vi börja packa, vänta jag måste beställa flyg biljetterna till alla oss.... kan du inte ringa till dom andra och säga att dom ska packa med sig de dom behöver sen så träffas vi hos mig om 5 timmar -.-
- okeejjj!! vi ses sen då.
 
ok,så nu måste jag börja packa ner mina kläder,hörluror,kräm,skor,min Ipad mm...
och just det! jag måste gå och surfa på nätet och se varför är denna konserten speciel.
***
omfb!! denna konserten är speciel för att hans liv vakter eller någon ska välja ut en flicka som ska hjälpa honom med kläderna, konserten och sånt typ som hans assistent. Den flickan som blir ut vald är verkligen lycklig och verkligen tur.
Jag kan fortfarande inte fatta att jag ska gå på Justin Biebers konsert plus att den är speciel också!! och första gången i Kanada, första gången få träffa Justin Bieber! helt sjukt asso! Jag hörde att något knackade på dörren och jag öppnade dörrn och såg att det var carisma och dom, alla varredan redo att gå så när dom kom så gick vi på direkten. Vi kallade på en taxi och den kom på noll tid, vi sa till chaffören att köra oss till göteborgs flygplats.
***
åå, vad skönt det är att få sitta i flygplanens sköna stol. Jag har suttit i flyplatsens golv i nästan 2 timmar.  
- jag är hungrig stönar Carisma .
- jag med säger Catarina,ymi och jasmina samtidigt.
- ok! jag roppar på flygvärdinnan då.
jag roppade på henne, hon kom till mig,  men en annan kille roppar också på henne och då sa hon :
- förlåt mig! jag måste servera den dära killen först om det är okej? han är vår VIP gäst! 
-jaja.. om han är era VIP gäst kan du gå och servera honom först! vi kan vänta.
- tack så hämskt mycket, jag ber om ursäkt
- det är lugnt.
Hon börjarde gå till killen som satt längst fram, men det är något konstig med killen! han har mask på sig sen så försöker han dölja sig så att ingen kan se honom. Han pratar nästaninte heller utan han viskar bara! Men ändå när han viskar kan jag höra hans röst , den är så vacker jag har aldrig hört en sådant vacker röst förr. Jag är säker på att jag har hört rösten någonstans, jag hör rösten väldig ofta. Det liknar... Det liknar Justins röst. OmB!!!!! det liknar verkligen Justins röst! Tänk om det verkligen är Justins röst. Ja det kan ju vara det, eftersom han försöker gömma sig han gör det kanske för att han inte vill att någon ska känna igen honom. Nej, det kan ju inte vara honom! Han kommer då att åka på en egen flygplan! 
***
 
- vakna, vakna Neda vi är framme. hörde jag att någon roppade på mig. Jag öppnade ögonen och såg att det var Ymi. 
- är vi framme? frågade jag Ymi
-  ja, vi e frame i Kanada nu dom landar om typ 30 minuter jag väckte dig så att du kunde förbredda dig att gå av.
*** 
Flygplanen har landat i Kanada, så vi gick av från flygplanen. Det kändes lite konstigt för jag är i ett helt nytt land. Vi kallade på en taxi och sa till chaffören att  köra oss till den närmaste hottelen i staden Stratford. Chaffören började stanna och sa att där är den hotellen som vi leter efter.
 
Vi betalade till honom och gick av, vi gick in i hotellens kassa. Den finaste och lyxigaste hotellen jag har sett någon sinn! jag bara stirrade runt när jag kom in! och mina vänner bara gapade och sa " fan va lyxigt asso". vi frågade efter om vi kunde få en stor rum, hon som jobbade på kassan sa "ja" hon följde med oss till vårt rum och när hon öppnade den så var den sjukt fint! Den var nästa lika stor som två stycken vardags rum, eller kanske mer! den var sjukt snyggt. Den hade en super duper fin lång soffa och en enorm stor säng, tura tt vi inta sa att alla vi skulle få varsin rum, för sängen fick plats med nästan 10 personer.
 
 
hur fin som helst asso! jag kunde ha detta som mitt rum hela livet utan att tycka den har blivit tråkig! jag skulle då ha den lyxigaste rummen i hela världen! jag gick in i badrummet och såg att den också hade världens lyxigaste badrum! den hade hur stor badrum som helst! där inne hade dom en pool! sjukt snyggt asso!
 
Efter när vi hade tittat runt ett tag i rummet så märkte vi att det börja bli sent.
- Ej! vilken tid ska vi gå till konserten i morgon? frågade Catarina
- konserten börjar klockan 16.45 men det kommer att var en jätte lång kö, om vi vill få bra platser så tycker jag att vi borde vara där klockan 12.00. så vi kan väl vakna kl 11 typ, vi har 2 timmar på oss att förbredda oss sa Carisma.
- ok, vi gör så som du säger då sade jag
- inga problem för mig och jas! eller hur jag sa Ymi och Jasmina nickade.
När vi hade planerat klart och packade upp våra grejer var all väldig trötta så vi gick och la oss.
 
Justins perspektiv
 

Om jag kunde ta en egen flyplan så skulle hon dära flickan som satt bakom mig i flypanen inte stirra på mig så mycket! tänk om hon kände igen mig, men varför kom hon inte fram då.
Nu har flyplanen landat och jag ska gå till en hotell. När jag klev av från flyplatsen så var det redan hundra tals tjejer som stog och skrev, ville ha min autograf. Jag tyckte att jag hade lite tid över så jag hann ge några tjejer min autograf, några blev så glada att dom grät!
***
Nu är jag i min hotell. Jag hade ingenting att göra så jag tänkte att ladda upp en bild på mig i instagram!
det tog inte ens en minut tills att jag fick 1000 gillningar och 962 kommentarer!
Jag kände mig väldigt trött idag eftersom jag ska ha en väldigt stor konsert i mon. Undra vem som blir den lycklige och få vara min assistent?
Jag är nöjd med vilken konsert som helst bara hon är en Belieber.
jag la mig ner i sängen och släckte lampan, jag försökte sova men jag kunde inte. Jag tänkte på den dära bekanta tjejen som satt bakom mig! tur att hon inte viste att det var jag, annars skulle hela planet bli kaus. Jag kanske träffar henne i morgon i min konsert, eller jag kanske kan träffa henne på en vanlig dag. Då måste jag verkligen hälsa på henne, jag vet intte riktigt varför jag ska hälsa på henne. Det finns bara en konstig känla i mig att jag måste.....
 
Vad tycks om första kapitlet? den kanske är tråkigt men spänningen kommer att komma fram!
kommentera vad ni tycker kram <3

 
 
 
 

Biebzznovell

Länkbyte med http://biebzznovell.blogg.se, hon skriver jätte bra noveller! just nu skriver hon om en novell som heter " we against the world" hon är på kapitel 6. Jag älskar novellen, den är en av mina favorit novell.
den handlar om:
 

Jag Vanessa Hudgnes är en tjej som är uppväxts i Canada. Nu är jag 17år och bort i Los Angeles där jag bor med min lilla syster, (Sandy) mamma (Carolin) och pappa (Vogan). Vi bor i ett stort hus, eftersom att min pappa är chefen för MTV och mamma är sjuksköterska har vi ganska mycket pengar. Trots att jag har en underbar familj, underbara vänner, inga problem med pengar så finns det ett svart, stort hål i mitt hjärta.

När jag var 8 år blev jag tvingad till att flytta till Los Angeles då båda mamma och pappa fått nya jobb. Jag blev tvungen att lämna min andra halva, mina bästa vänner och alla underbara människor jag växt upp med. Mammas bästa vän Pattie blev tidigt gravid precis som min mamma. Dom båda fick barn vid 18 års åldern. Dom hjälptes åt att uppfostra oss. Eller mamma var så stark så hon hjälpte Pattie att uppfostra hennes son samtidigt som hon uppfostrade mig bara för att Pattie var själv och mamma hade pappa.  Jag och Justin växte upp tillsammans, vi gjorde allt tillsammans. Folk var faktiskt imponerad av hur lika vi var. Han var min bästa vän, min bror, min andra halva, min framtid. Jag menar inte att vi skulle gifta oss utan att vi skulle bo nära varandra så våra barn skulle bli bästa vänner precis som vi, det hade vi bestämt.

Vi delade vartenda minne tillsammans, vi sov med varandra, höll hand och vi pussades tillochmed ibland. Men vi var inte pojkvän och flickvän delen utan vi var en och samma person. Men vårt band gick sönder rakt på mitten. Jag flyttade, bröt vår kontakt och fick leva med ett svart, stort hål i hjärtat.

När vi träffas igen är inte det samma, inget är samma som innan. Han, jag, Inget. Utan han lever sin dröm och har hela världen på sina axlar medan jag bara drömmer om att få stå på scen..

En jätte bra novell, så läs gärna! kram <3